• 1403/02/13 - 20:06
  • تعداد بازدید خبر : 44

نخستین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی برگزار گردید

نخستین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی روز شنبه 8 اردیبهشت برگزار گردید.

روز شنبه مورخ 8/2/1403 نخستین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی در آمفی تئاتر این دانشکده برگزار گردید. در این جلسه ریاست محترم دانشکده پزشکی، جناب آقای دکتر شادمان نعمتی، ضمن قدردانی از زحمات اعضای محترم شورای پژوهشی دانشکده و همچنین تاکید بر نقش برجسته مراکز تحقیقاتی در اجرای پایان نامه ­های پزشکی عمومی و تخصصی، تاکید کردند که لازم است جلسات شورای پژوهشی دانشکده به صورت منظم حداقل دو بار در هر نیمسال تحصیلی برگزار گردد.

در ادامه آقای دکتر کامبیز رهام پور، معاونت محترم پژوهشی دانشکده با بیان برخی چالش های جلسات دفاع، بر ضرورت پایبندی به آیین ­نامه­ های مصوب وزارت متبوع و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کردند.

ایشان خاطر نشان کردند که اعضای شورای پژوهشی به عنوان نمایندگان دانشکده پزشکی، ناظر بر حسن اجرای آیین نامه در جلسات دفاع می­باشند. در پایان جلسه ضمن بحث و تبادل نظر بین اعضای شورا، چک لیستی برای ارزیابی جلسات دفاع تصویب گردید که پس از ابلاغ، می بایست توسط داور شورایی تکمیل و به دانشکده ارسال گردد.

• گروه خبری : اخبار اختصاصی,رویدادها,گزارش تصویری

آخرین بروز رسانی : 1403/02/13 20:06